Fcdenboschnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

FC Den Bosch Statistieken

Topscorers

Eerste Divisie 2024/2025
# Speler Goals
Nog geen goals gescoord.

Meeste assists

Eerste Divisie 2024/2025
# Speler Assists
Nog geen assists gemaakt.

Meeste gele kaarten

Eerste Divisie 2024/2025
# Speler Kaarten
Nog geen gele kaarten.

Laatste Uitslagen

Club Friendlies 3 2024
Resultaat
FC Den Bosch 1 - 0
13 juli 2024
Jong PSV
RKC Waalwijk 2 - 3
6 juli 2024
FC Den Bosch
Eerste Divisie 2024/2025
Resultaat

FC Den Bosch

Positie 4
Opgericht 1964
Coach David Nascimento

FC Den Bosch, de club die het licht zag in '65, is het nageslacht van de roemruchte BVV, kampioenen van '48. Ze spelen hun hartstochtelijke wedstrijden in het stadion dat zindert van historie en waar het blauw-wit trots zwaait.

Achter de statistieken

In de competitieve mallemolen van het Nederlandse voetbal, hopt FC Den Bosch tussen de Eredivisie en de Eerste Divisie, een echte 'liftclub' die naar meer consistentie op het hoogste niveau hunkert.

Spitsen en spelmakers

De club heeft een neusje voor het ontdekken van rauw talent en scherpschutters. Spelers die de netten doen bollen en de supporters op de banken krijgen met hun voetbalgogme en doelpuntenlust.

Het avontuur van de Beker

In het toernooi om de KNVB Beker heeft Den Bosch vaak genoeg de grootmachten uitgedaagd en soms zelfs de voetbalreuzen laten wankelen, met een historische bekerwinst als parel op de kroon.

Dromen van Europa

Europese avonden zijn zeldzaam voor de Bosschenaren, maar de droom van Europese glorieavonden en heroïsche duels onder de vloedlichten blijft leven binnen de clubmuren.

Met de borst vooruit en de blik omhoog blijft FC Den Bosch bouwen aan een toekomst waarin de successen van weleer niet alleen worden herinnerd, maar ook worden overtroffen. Op naar een toekomst vol netten die zwellen en tribunes die daveren!

Fcdenboschnieuws.nl

Bezoek Fcdenboschnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over FC Den Bosch van . Blijf op de hoogte van de laatste FC Den Bosch transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens FC Den Bosch wedstrijden.

Fcdenboschnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Fcdenboschnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Fcdenboschnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Fcdenboschnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.